Ervaringen van cliënten

Benieuwd naar ervaringen van cliënten over de therapie en/of de cursussen? Onze cliënten kunnen als geen ander omschrijven wat de therapie voor hen heeft betekend of hoe zij de cursussen hebben ervaren.
Hieronder kun je enkele reacties nalezen. 

<script type="text/javascript" src="https://portal.qdna.nl/widget/widget.js?widget_key=a5ded2b605ed286751d91f8069e7272b"></script>

“Zeker de moeite waard”

Het was zeker een leerzame ZwangerTotaal cursus. Jannie weet waar ze het over heeft. En samen met de andere deelneemsters zat de sfeer er altijd wel in. Jannie super bedankt! En ieder die zwanger is: ga naar MemmeTiid in Surhuisterveen. Zeker de moeite waard. #vermaakt.

Neeltje

Zwangerschapscursus

“Zeer prettig contact”

Ik heb veel gehad aan de lessen voor en na de bevalling. Was ook erg fijn om met mede zwangeren te praten over de lichamelijke klachten. Zo weet je dat je niet de enige bent. Ook na de tijd was het contact zeer prettig! Ook Jannie was prettig in omgang, open houding en je kon veel bij haar kwijt, ze kwam erg kundig over! En was erg behulpzaam om de klachten zo goed mogelijk te bestrijden of te verminderen.

Anoniem

Herstelcursus

“Jannie neemt echt de tijd voor je”

In de loop van mijn eerste zwangerschap kreeg ik steeds meer klachten. Eerst dacht ik dat het er bij zou horen, maar op een gegeven moment werd het vreselijk. Wanneer ik thuis kwam van het werk kon ik eigenlijk geen stap meer zetten. Ik durfde me niet meer te bewegen, bang voor de pijn die het met zich mee bracht.

De verloskundige heeft mij toen naar Jannie gestuurd, waar ik nu nog steeds erg blij om ben. Door gerichte oefeningen en adviezen, wist ik veel beter om te gaan met mijn klachten. Jannie nam de tijd om uit te leggen wat er aan de hand was, wat ik erg prettig vond. Hierdoor durfde ik ook weer te gaan bewegen. Uiteindelijk is de pijn niet helemaal weggegaan, maar ik kon wel weer mijn dagelijkse dingen doen, weliswaar op een aangepaste manier. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 37 weken zwanger en kijk ik vol vertrouwen uit naar de bevalling. Bedankt voor de goede begeleiding!

Mw. Vriezema

Bekkenoefentherapie i.v.m. bekkenklachten tijdens zwangerschap

“Een opluchting!”

Toen ik ongeveer 24 weken zwanger was kreeg ik klachten rond mijn heupen, onderrug, billen en onderin mijn buik. Van de één op andere dag was het er ineens en het deed enorm veel pijn. Na overleg met mijn verloskundige hebben ze mij aangeraden een keer bij Jannie langs te gaan. Ik heb toen gelijk een afspraak gemaakt, ik was namelijk heel bang dat ik last zou hebben van bekkeninstabiliteit. Na een intake gesprek kon ze me meteen al vertellen dat dit gelukkig niet het geval was. Mijn stuitje stond scheef en daar kreeg ik klachten van. Ze heeft tijdens de intake al een correctie kunnen doen bij mijn stuitje waarbij de volgende dag mijn klachten al gehalveerd waren. De sessies erna heeft ze ook elke keer weer een beetje pijn bij mij weg kunnen nemen. Dat was echt een opluchting.

Gezien de baby steeds groter werd kon de pijn niet helemaal weggenomen worden, maar met de tips en oefeningen die ze me mee heeft gegeven had ik het helemaal zelf in de hand. Dat was erg fijn. Het contact is daarnaast heel persoonlijk, je kunt haar altijd een berichtje sturen en ze zorgt ook dat je zo snel mogelijk terecht kunt. Super!

Verder heb ik toen ik 36 weken zwanger was een zwangerschapsmassage aan huis gehad. Ik was erg gespannen en sliep moeilijk. Na de massage heb ik een week lang heerlijk geslapen, dat was een enorm verschil. Ik zou dit zeker aanraden, heerlijk even ontspannen!

Lotte Daalman

Zwangerschapsmassage en Bekkenoefentherapie

“Een cursus waar je wat aan hebt tijdens én na je zwangerschap”

Ik vond het een fijne cursus. Van alles wat. Houdingen die kunnen helpen klachten te verminderen of te voorkomen, theorie zodat je weet wat je te wachten staat met de bevalling, ervaringen met elkaar delen en een stukje bewustwording van je lichaam tijdens een zwangerschap. Daarnaast was er ruimte voor individuele vragen. Het heeft mij in ieder geval tijdens de bevalling geholpen rustig te blijven. Bedankt Jannie!

Anoniem

Zwangerschapscursus

“Relaxte sfeer”

Het heeft mij erg geholpen in het herstel na de bevalling. Ik vond het heel fijn dat er genoeg gelegenheid was om je kindje mee te nemen. Er heerste een relaxte sfeer, zonder het doel van de bijeenkomsten uit het oog te verliezen. Zeker het contact met vrouwen in dezelfde situatie vond ik erg prettig.

Anoniem

Herstelcursus

“Snelle behandeling bij acute klachten”

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen nadat ik bekkenoefentherapie heb gevolgd na de bevalling.

Na de bevalling wist ik dat het niet goed was. Ik had veel last van mijn onderrug en had uitstraling in mijn billen en bovenbenen. Ik heb al snel contact opgenomen met Jannie. Zij is dezelfde dag nog langsgekomen en heeft mij behandeld. Ik voelde gelijk al een groot verschil, waardoor ik veel meer kon genieten van mijn kraamperiode en van mijn dochtertje. Een absolute aanrader, dankjewel!

Mw. Luchtenburg

Bekkenoefentherapie i.v.m. bekkenklachten na de bevalling

Enthousiast? Meld je dan nu aan!