Aanbod

na de bevalling

Aanbod

na de bevalling

Bekkenoefentherapie / Fysiotherapie

Behandeling bij (pijn)klachten van bekken, rug, stuitje, liezen, bekkenbodem, heupen en nek-schouder. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.

Controle Consult na de bevalling

Wanneer je wilt weten of het goed gaat met jouw lichamelijke herstel of wat je kunt doen om het herstel te bevorderen, kun je langskomen voor een nacontrole consult. Het is geschikt voor vrouwen met en zonder klachten. Het advies is om een nacontrole in te plannen rond 6-8 weken na de bevalling. 

Basistraining MamaFit

Basistraining om onder begeleiding aan de slag te gaan met het lichamelijke herstel: 4 lessen van 1 uur in Surhuisterveen. Meer aandacht voor opbouw stabiliteit en de basis van buikspieren en bekkenbodem.

Training MamaFit

Training om (verder) onder begeleiding aan de slag te gaan met het lichamelijke herstel: losse lessen of pakket van 8 lessen in Drachten. Meer aandacht voor opbouw van conditie en kracht.

Mama Massage

Ontspanningsmassage van 45, 60 of 75 minuten op een speciale massagetafel met borstuitsparing.

Babymassage

In deze cursus leer je hoe je je kindje kunt masseren. Mogelijkheden: individueel of in groepsverband; losse lessen of volledige cursus. Of met korting te boeken samen met vriendinnen.